Cégünkről

Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk! A DIR - DOOR SYSTEM Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató KFT 2007-ben alakult. Hazai és nemzetközi szakmai tapasztalattal is rendelkezünk, amely a kivitelezés során megfelelő biztosítékot jelent kedves Partnereink és Ügyfeleink számára.

Fő tevékenységeink:

Vállaljuk különféle típusú fémszerkezetek gyártását, kézi kovácsolt és kovácsolt jellegű kapuk, kerítés elemek, korlátok, lépcsők, illetve úszókapuk gyártását, restaurálását és szerelését. Vállaljuk továbbá rozsdamentes lépcsők és korlátok kivitelezését is.

Forgalmazunk:

Távirányítható szekcionált vagy billenő kivitelű garázskapuk, meglévő garázskapuk, illetve szárnyas vagy toló működésű kapuk automatizálását és javítását is vállaljuk. Forgalmazunk továbbá kovácsoltvas elemeket, szálanyagokat, dísztárgyakat, munkavédelmi eszközöket és úszókapu vasalatokat is.

Webáruház:

A felsorolt termékeket a fenti „Webáruház” menüpontban fényképpel és leírással megtekintheti és azonnal meg is rendelheti. Az Ország bármely pontjára vállalunk csomagküldést!

Biztosíthatjuk Önöket, hogy cégünk kizárólag megfelelő tanúsítással rendelkező termékeket forgalmaz, illetve épít be, vevőink legnagyobb megelégedettségére törekedve.

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Amennyiben honlapunk megtekintését követően kapcsolatba szeretne lépni cégünkkel, úgy a „Kapcsolat” menüben megadott elérhetőségekkel állunk szolgálatára. Reményünket fejezzük ki, hogy a továbbiakban Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Tisztelettel:

Dósa György
ügyvezető

ELÉRHETŐSÉGEK

2141 Csömör
Határ út 53/26.
06-20-9726-853
dosa.kapu@freemail.hu

AKCIÓK

Szekcionált kapuk (Hörmann, Kling, Rewlex) és kapuautomatikák (Hörmann, Came, Nice)
10% kedvezménnyel a listaárból!
Listaáraink megtekintéséhez kattintson ide!