Egy igazán parktikus kapunyitó
Ha olyan helyre szeretne automata kaput, ahol nem elérhetõ az elektromosság, akkor sem kell elmondani a a kényelemrõl.
Garázsajtó kenése
Az automata garázskapu esetében is fontos a rendszeres karbantartás. Ez első sorban a mozgó alkatrészek kenését jelenti. Évekkel hosszabbíthatjuk meg a garázskapu élettartamát ha félévente rászánunk negyed órát a feladatra.
Garázsajtó tisztítása
A garázsajtó a legtöbbször fehér színben kerül beépítésre. Idõvel azonban elkoszolódik. Hogyan tisztíthatjuk a garázskaput hatékonyan?
Automata kapu kis helyre
A modern kaputechnika már lehetõvé teszi, hogy az automata kapu számos különbözõ irányba nyílhasson. Így kis beálló esetén is lehet automatizált megoldást telepíteni.
Garázskapu és az Audi összehangolása
A hazánkban készülõ Audi A3 modellek egyes változataiban gyári garázskapu nyitó van beépítve. Megmutatjuk, hogyan is tudja ezt a nyitót összepárosítani garázskapujával.
A garázskapu nem csak felfelé nyílhat
Az ember nem csak szép házával, menő autójával kelthet feltűnést. A kaputechnika számos egyedi megoldást kínál az igényes vevőknek.
Modern megoldások
A kaputechnika világában szinte minden héten új kapunyitási megoldás jelenik meg. Mutatunk néhány friss ötletet arra az esetre, ha Ön is éppen automata kapu vagy garázskapu beépíttetésén gondolkozik.
Aluminium kapu
Az utóbbi években egyre jobban elterjednek az aluminium automata kapuk a kaputechnika világában. Lássuk miért.
Kovácsoltvasból nem csak kerítés készíthetõ
Bár mi magunk is a legtöbb kovácsoltvas megrendelést kerítéssel kapcsolatban kapjuk, fontos azonban tudni, hogy a jól megmunkált fém a ház más részein is dísz lehet.
Amerika kedvenc kapunyitói
Az amerikaiak kényelmes nép. Szeretnek mindent autóval vagy autóból intézni. Bevásárlást, étkezést, mozizást. Nem kivétel a kapunyitás sem.

Archiv hírek »

ELÉRHETŐSÉGEK

2141 Csömör
Határ út 53/26.
06-20-9726-853
dosa.kapu@freemail.hu

AKCIÓK

Szekcionált kapuk (Hörmann, Kling, Rewlex) és kapuautomatikák (Hörmann, Came, Nice)
10% kedvezménnyel a listaárból!
Listaáraink megtekintéséhez kattintson ide!